Wij gaan verhuizen! Daarom is het tijdelijk niet mogelijk via onze website te bestellen. Aanvragen kunnen gedaan worden via info@hikeposter.nl

Verzending en retourbeleid

VERZENDING & BEZORGING

Bezorging
Wij bezorgen op dit moment alleen in Nederland & Belgie. Het is niet mogelijk om vanuit een ander land te bestellen.

Wat zijn de verzendkosten?
Binnen Nederland zijn de verzendkosten zijn 4,95 euro per bestelling.
Indien je bestelling boven de 100 euro uitkomt, zijn de verzendkosten in Nederland gratis.
Naar België zijn de verzendkosten 8,95 per bestelling

Wanneer kan ik mijn order verwachten?
Onze posters worden op bestelling geproduceerd en uiteindelijk verstuurd via PostNL. Indien je een losse poster besteld zal deze met de reguliere post verzonden worden, zonder track & trace. 
Indien je een poster met lijst besteld ontvang je een track & trace nummer via de email. Hiermee kun je de verzending van je hikeposter volgen. Wij streven ernaar de posters binnen 7 werkdagen te verzenden.


Verzendverpakking
Uiteraard zorgen wij ervoor dat jouw bestelling goed wordt verpakt, zodat deze heel aankomt. Wanneer jouw product toch beschadigd aankomt vragen we je contact op te nemen via info@hikeposter.nl. Stuur een foto mee van het beschadigde artikel, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op!

RETOURNEREN

Herroepingsrecht*
Na aankoop van je product heb je het recht je bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Na annulering heb je 14 dagen om je product retour te sturen. Je krijgt vervolgens het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten teruggestort. De kosten voor het retour zenden van het product komen voor jouw eigen rekening. Wij streven ernaar het verschuldigde orderbedrag binnen 10 werkdagen terug te storten mits het product onbeschadigd en goed is ontvangen.

* Producten die voor jou op maat zijn gemaakt (gepersonaliseerd of custom made) met persoonlijk aangeleverde gegevens, kunnen niet geretourneerd worden. Het herroepingsrechts is hierop dus niet van toepassing.


Hoe kan ik een product retourneren?

Wil je jouw product retourneren? Ga dan als volgt te werk:

Meld via hikeposter@gmail.com dat je een artikel wilt retourneren, met vermelding van de productnaam en jouw ordernummer. Je ontvangt van ons een retourformulier. Stuur het product onbeschadigd en in de originele verpakking binnen 14 dagen na annulering van jouw bestelling terug naar hikeposter bij voorkeur via aangetekende post (zo heb je een bewijs van de retourzending). Voeg de originele factuur en ons retourformulier toe aan het pakket.

Retouradres:
Hikeposter Retour
Jan den Haenstraat 12b
1055 WD Amsterdam

Wij streven ernaar het verschuldigde orderbedrag binnen 10 werkdagen terug te storten, mits het product onbeschadigd en goed is ontvangen.