Wij gaan verhuizen! Daarom is het tijdelijk niet mogelijk via onze website te bestellen. Aanvragen kunnen gedaan worden via info@hikeposter.nl

Jouw eigen unieke hikeposter

Staat jouw hike er niet tussen? 

Mis jij een bekende hike die je graag toegevoegd wil zien aan onze collectie, laat het ons meteen weten. Vul het onderstaande contactformulier in. Wij breiden graag onze collectie uit op basis van jullie wensen. 

Zodra we besluiten de hike toe te voegen aan onze collectie, zullen we je dit laten weten door middel van een email en geven je meteen een tijdsindicatie wanneer je de poster in onze online shop kan verwachten. Mogelijk zijn hier extra kosten aan verbonden.

Helaas zijn niet alle hikes geschikt om een poster van te maken. Ook wanneer we besluiten de hike niet toe te voegen aan onze collectie, laten we je dit weten.

Custom made

Staat jouw hike er wel tussen maar wil je graag iets aangepast hebben?
Denk aan:

  • Een extra overnachtingsplek/hut/campingplek
  • Een extra uitzichtpunt 
  • Een side-route die je genomen hebt
  • De 4 tags onderaan de pagina vervangen door bijvoorbeeld je naam, een quote, etc

Uiteraard kunnen we een bestaande poster custom made maken op basis van jouw input. Geef hieronder de gewenste aanpassingen door en dan komen we bij jou in de lucht met een offerte. Zodra deze is betaald, gaan we voor je aan de slag. 

 Contactformulier