Wij gaan verhuizen! Daarom is het tijdelijk niet mogelijk via onze website te bestellen. Aanvragen kunnen gedaan worden via info@hikeposter.nl

Over

Hoi! Welkom op onze site!

Ik ben Marc de oprichter van hikeposter.
Op deze pagina vertel ik wat meer over het bedrijf.

Passie voor hiken
Hikeposter is ontstaan uit een passie voor hiken. Ik heb de mogelijkheid gehad om verschillende gave hikes te doen over de hele wereld. Soms alleen, soms met vrienden. Hiken is voor mij een uitlaatklep, een manier om er "echt even uit te zijn" en geïnspireerd te worden. Ik heb ervaren dat elke hike uniek is. Dit heeft te maken met de afstand, het gezelschap waar je mee bent of de natuur waarin je wandelt. Aan de hikes die ik heb gedaan, heb ik verschillende mooie herinneringen, zoals de eerste keer met een tent op pad, mooie vriendschappen met mensen over de hele wereld en de gave uitzichten na urenlang wandelen.

Unieke herinneringen
Om deze unieke fantastische herinneringen vast te leggen, ben ik gestart met het maken van hikeposters. Herinneringen van hikes om af en toe aan terug te denken, trots op te zijn of met vrienden over na te praten. Eerst maakte ik de posters voor mezelf met het doel een muur vol te hangen met alle hikes die ik heb gedaan. Al snel werden mijn vrienden en familie ook enthousiast. Daarom hebben we besloten de posters breder aan te bieden, zodat ook jij jouw mooi avontuur kan herbeleven. 

Design
Ten opzichte van andere aanbieders is hikeposter uniek in design. Waar veel sites automatisch wandelroutes creëren op basis van GPX files of google maps, worden de posters bij hikeposter digitaal "met de hand" getekend. Daarmee zijn de posters uniek en van hoogwaardige kwaliteit. De posters zijn dan ook bedoeld als designstuk voor in huis of als bijzonder cadeau aan je hikebuddy.

Jouw hikeposter
Wil jij ook een herinnering aan jouw unieke hike in huis? Of het liefst net als ik al je hikes aan de muur? Kijk dan snel of jouw hike in onze collectie staat! Staat je hike er niet tussen? Neem dan contact op via het contact formulier en dan kijken we samen wat de mogelijkheden zijn.

Materiaal

  • Papier
    De A4 en A3 posters worden op mooi en dik off white papier geprint (300 gram) dit geeft de poster een mooie design look.
  • Lijst
    Onze stijlvolle houten lijsten zijn van hoogwaardige kwaliteit en geven de poster een strakke en moderne uitstraling die het verdient.
hikeposter in het nieuws
Lees ook ons interview met thehike.nl

Gegevens
hikeposter
Jan Den Haenstraat 12
1055 WD Amsterdam
info@hikeposter.nl
KVK: 81387709 
BTW NR NL003561196B49